یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم

کره‌شمالی موشک چند کلاهکی را با موفقیت آزمایش کرد

کره‌شمالی موشک چند کلاهکی را با موفقیت آزمایش کرد رسانه دولتی کره‌شمالی امروز (پنج‌شنبه) گزارش داد که اداره موشکی کره‌شمالی آزمایش جداسازی و کنترل هدایت کلاهک‌های متحرک مجزا را در ۲۶ ژوئن «با موفقیت» انجام داده است. این در حالیست که سئول از شکست پرتاب موشکی پیونگ‌یانگ خبر داده بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۰۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 27
کد خبر: ۲۴۷۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ این آژانس گزارش داد که این آزمایش شامل موتور مرحله اول یک موشک بالستیک سوخت جامد میان‌برد در شعاع ۱۷۰ تا ۲۰۰ کیلومتری بود که «برای اطمینان از حداکثر ایمنی و اندازه‌گیری ویژگی‌های پروازی کلاهک‌های متحرک انفرادی مطلوب است.»

به گزارش کی‌سی‌ان‌ای، کلاهک‌های جدا شده به درستی به سمت سه هدف هدایت شدند و کارایی یک طعمه جدا شده از موشک هم توسط رادار هوایی تأیید شد. در این گزارش آمده است که تازه‌ترین آزمایش موشکی با هدف ایمن‌سازی قابلیت هدف‌گیری مستقل چندگانه (MIRV) توسط کره‌شمالی انجام شده است.

کره‌شمالی چهارشنبه یک موشک بالستیک نامشخص به سمت دریای ژاپن پرتاب کرد. خبرگزاری یونهاپ کره‌جنوبی به نقل از یک منبع نظامی اعلام کرد به نظر می‌رسد پیونگ‌یانگ یک موشک مافوق صوت را آزمایش کرده است، اما این آزمایش با شکست مواجه شده است، زیرا موشک فقط حدود ۲۵۰ کیلومتر پرواز کرد.

شبکه تلویزیون ژاپنی ان‌اچ‌کی هم به نقل از یک منبع دولتی گزارش داد که به نظر می‌رسد موشک کره‌شمالی خارج از منطقه اقتصادی انحصاری ژاپن فرود آمده است. وزارت خارجه ژاپن و کره‌جنوبی و وزارت خارجه آمریکا پرتاب موشکی جدید کره‌شمالی را محکوم کردند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده